De nieuwste innovaties in de duikwereld

De techniek staat niet stil en vooral niet in de duikwereld. De afgelopen 20 jaar is er veel veranderd zoals geavanceerde onderwaterdrones, video- en audioapparatuur. De duikpakken en -helmen zijn vele malen lichter en comfortabeler. Ook het gereedschap voor onderwater is enorm in aanbod gegroeid. Het ontbreken van de juiste materialen en equipment kan een grote kostenpost en tijdrovend zijn bij een duikklus.

Wij hebben daarom al het thermisch- en ultra-thermisch equipment direct uit voorraad leverbaar. Geen klus hoeft uitgesteld te worden doordat er geen equipment aanwezig is. Zelfs na kantooruren kunnen klanten een beroep doen op ons. Onze ultra-thermische snij-electroden zijn de best verkochte in de Benelux tot in het verre oosten. Voor ieder project en prijsklasse hebben wij een adequate oplossing!

HBS blijft in de duikwereld ook innoveren zoals het afdichten van wanddamsloten met lijm. Als enige milieuvriendelijke lijm onder water te gebruiken en geschikt voor de levensmiddelenindustrie. Een kleine impressie van de snelheid waarmee een duiker een damwand dicht lijmt.

mail-icon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of bel naar: 0184 – 41 52 47